Beli Emas PowerGold atau Kedai Emas?

Perbezaan Antara Membeli Emas Daripada PowerGold dengan Membeli Di Kedai Emas


Mungkin ada yang tertanya-tanya, apakah kelebihan membeli emas daripada PowerGold? Sedangkan boleh sahaja kita pergi ke kedai emas dan membeli emas. Baik, ini kelebihan-kelebihan membeli emas daripada PowerGold:
  1. Harga ahli bagi goldbar PowerGold lebih murah daripada kedai-kedai emas. Dijamin. Saya sendiri secara peribadi dah pergi ke kedai-kedai emas untuk meninjau harga goldbar yang dijual. Beza harga lebih kurang dalam 10%.
  2. Goldbar seberat 1gram susah didapati di kedai-kedai emas. Ada, tapi susah dapat. Kebiasaannya mereka jual 10gram ke atas. Di PowerGold, bukan setakat 1gram, 0.5gram pun ada. Peluang menyimpan emas yang mudah untuk semua.
  3. Bagi barang kemas emas, kos upad yang dikenakan oleh PowerGold lebih rendah daripada yang dicaj oleh kedai-kedai emas. Malah, kadang-kadang, ada barang-barang kemas PowerGold yang kos upahnya PERCUMA.
  4. Bila kita sarankan kawan membeli emas di kedai emas, kita tidak dapat apa-apa habuan. Tapi di PowerGold, kita boleh dibayar bonus dengan memperkenalkan kawan-kawan kita kepada PowerGold.
  5. Dalam PowerGold ada grup-grup sokongan. Tempat untuk merujuk dan bertanyakan apa-apa sahaja kemusykilan tentang emas; dan juga, tempat yang terbaik jika ingin menjual emas yang ada untuk mendapatkan tunai. Jual emas dalam grup PowerGold lebih cepat habis daripada jualan pisang goreng cheese (serius, tak tipu).
-----
Jom simpan emas dengan PowerGold.
Hubungi saya: 019-8285019 (Naim)
Previous
Next Post »